dimarts, 10 d’agost del 2010

Memòria, Rebot, Hemorràgia Interna

Acaba la recollida de sang dels voluntaris en ple centre de Barcelona. A causa de la gestió no demanada i executada amb mà de ferro del dictador. Algunes fotografies immortalitzen el moment.
Litres de tinta d'un Roig intens omplen diaris, publicacions i informes. Ràbia i un punt d'orgull per aquell que ho veu passat el temps, que NO tot ho esborra.
El filtres implacable dels anys format per silencis i por, gens d'oblit. Diuen que en la història tot torna però en aquest cas no els fets sinó el record, l'estudi i la veritat no gens edulcorada.
SOLO QUIERE VER AQUEL ÚLTIMO BESO!
i encara tenen els Sants Collons de dir que la causa de milers de morts era l'Hemorràgia Interna...Potser no se n'adonen que l'hemorràgia interna és causada per una bala, entrant sense compassió ni defensa possible, després d'un judici sumaríssim, sense garanties...NOMÉS ODI...QUE GENERA MÉS ODI.

per més inri encara, al cap dels anys, en l'escenari de gran part dels afusellaments produits a la "capital catalana", s'hi instal·la el flamant Fòrum de les Cultures. SENSE PARAULES....

http://altresbarcelones.blogspot.com/2010/06/els-afusellaments-del-camp-de-la-bota.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada